Els grups d’I4 i I5 visitem PFI – Perruqueria

Els grups d’I4 i I5 visitem PFI – Perruqueria

Els grups d’I4 i I5 visitem PFI – Perruqueria

  • On 5 de juliol de 2023

Els Timbalers/es i els Gegants/es vam visitar l’alumnat del PFI de Perruqueria per conèixer tot allò que han après durant el curs.

Ens endinsem en un món de creativitat, habilitats tècniques i passió per l’art de la perruqueria. Durant la nostra visita, vam tenir l’oportunitat de presenciar demostracions pràctiques de tècniques de pentinat i coloració del cabell. Els estudiants treballaven amb destresa, aplicant habilitats que havien adquirit al llarg del seu any de formació. Ens va sorprendre la precisió i l’atenció al detall amb què duien a terme cada tasca.

A més de les demostracions, ens van permetre conversar amb alguns dels estudiants i professora i vam poder preguntar tot allò que ens havia encuriosit. Vam quedar impressionats pel nivell de coneixement i experiència que havien adquirit durant el seu temps en el programa. La professora es va mostrar compromesa i dedicada a guiar els estudiants en el seu camí cap a l’èxit dels seus futurs.

Un dels aspectes destacats de la nostra visita va ser l’oportunitat de ser voluntaris per rebre un servei de perruqueria dels estudiants. Vam experimentar de primera mà l’atenció personalitzada i el cuidat que posen en cada client. Va ser evident que els estudiants estaven adquirint habilitats pràctiques mentre oferien un servei de qualitat.

La nostra visita al PFI de Perruqueria de l’Escola Pia va deixar una impressió positiva en nosaltres. Va ser una experiència que ens va permetre apreciar el talent i la dedicació dels estudiants i professors involucrats en aquest programa educatiu. Estem segurs i segures que repetirem l’any vinent!