Acampada final de curs, cicle inicial

Acampada final de curs, cicle inicial

Acampada final de curs, cicle inicial

  • On 30 de juny de 2023

L’emoció i els nervis es respiraven a l’aire des de feines setmanes i finalment, l’últim dia d’escola, va arribar un dels moments més esperats i especials del curs: la tradicional acampada a l’escola. Amb l’ajuda dels mestres i alguns companys i companyes de 6è, els marrecs i les marreques i els pagesos i les pageses, vam començar el dia muntant i preparant les tendes al pati. Un cop vam acabar, vam fer diferents jocs cooperatius i dinàmiques de cohesió. Va ser una forma fantàstica de començar l’aventura.

A la tarda, vam anar a comprar el sopar i l’esmorzar que prèviament havíem decidit plegats. Després ens vam dirigir al Pla dels Socs per refrescar-nos al riu. Un cop de tornada a l’escola, ens vam posar els pijames i vam sopar tots junts. Més tard, vam jugar a un joc de nit i vam anar a dormir, tot i que l’emoció i les ganes d’estar junts eren molt grans i no vam aconseguir dormir gaire.

Al matí, vam passar les últimes hores d’escola tots junts, celebrant la festa de final de curs. Ens ho vam passar d’allò més bé rient, ballant i recordant els moments especials que vam viure plegats durant l’any. Sense cap dubte, l’acampada va ser una experiència inoblidable que ens va permetre crear llaços més forts amb els nostres companys i companyes i acomiadar-nos de l’escola de la millor manera possible.