Descobrint la sexualitat -“Què m’està passant per dins i per fora?”,

Descobrint la sexualitat -“Què m’està passant per dins i per fora?”,

Descobrint la sexualitat -“Què m’està passant per dins i per fora?”,

  • On 28 de juny de 2023

La sexualitat és un àmbit de les nostra vida molt importat, el qual ha despertat molts dubtes i preguntes als i les alumnes de 6è

Durant el curs han pogut gaudir d’un itinerari dedicat a la sexualitat, que els ha apropat a algunes respostes que els ajudaran a créixer amb confiança, benestar i a establir una relació sana amb ells mateixos i amb els altres.

Han dut a terme activitats molts diverses com: manipular i conèixer els òrgans sexuals per dins si per fora, realitzar la maqueta d’un úter, conèixer i entendre els canvis puberals, dues xerrades amb expertes: Una amb l’escriptora del llibre “la regle mola” i el “semen mola” Anna Sàlvia, i l’altre amb la Raquel una ginecòloga experta que ens ha resolt molts dubtes relacionats amb la concepció i el naixement. També dues mares han vingut a fer xerrades, sobre ITS i alletament.

   

Desprès del tot el recorregut per l’itinerari de sexualitat els alumnes han volgut sortir al carrer i fer una enquesta a la població de Salt, per saber què ens sap la gent d’aquest tema que ens toca de tan a prop…

Finalment amb tota la informació i coneixement, i desprès d’inspirar-se en el vídeo del canal de Betevé “Oh my Goig”, han decidit planificar i crear el seu propi vídeo informatiu de sexualitat pera nens, nenes i famílies que estiguin interessades.