Colònies P5, Clar del Bosc

Colònies P5, Clar del Bosc

Colònies P5, Clar del Bosc

  • On 12 de maig de 2022

El grup de les gegantes i els gegants durant aquest curs s’han engrescat a l’aventura de marxar de colònies. Des del moment que van arribar van mostrar molta il·lusió, per poder compartir amb els seus companys i companyes aquesta experiència, que els feia sentir tan autònoms.

El primer dia ens vam retrobar amb la fada de la primavera, que ens havia acompanyat a l’aula durant molt de temps. La fada, necessitava la nostra ajuda, ja que el bruixot Peus grans li havia tret el seu tresor més apreciat. Vam haver de realitzar una gimcana amb diferents proves, la qual cada vegada anàvem obtenint noves pistes que ens fèiem estar més a prop del tresor.

Abans d’anar a berenar vam trobar una última pista que ens deia: Si el tresor apreciat voleu trobar, al bruixot Peus gran haureu d’atrapar. Així va ser, de cop i volta va aparèixer el bruixot i tots els infants van córrer per poder atrapar-lo.

Van poder descobrir el tresor que tant estimava la fada i eren uns pals de fusta, perquè el grup de P5, pogués crear les seves pròpies varetes màgiques.

Durant l’últim dia ens vam convertir en uns/es veritables fullets i fades i vam poder gaudir del taller de varetes màgiques.Ens ho vam passar pipa amb aquesta temàtica tan màgica.