La taula d’experimentació a P3

La taula d’experimentació a P3

La taula d’experimentació a P3

  • On 4 de març de 2022
  • Aprenentatge

A la classe dels i les Capgrossos fa temps que tenim la sort d’explorar amb la taula d’experimentació.

Aquest tipus de taules tenen un gran potencial educatiu ja que possibiliten manipular, experimentar i investigar amb diversitat d’elements i comporten, a la vegada, un plaer sensorial i un desenvolupament del raonament lògic-matemàtic a través de les relacions que s’estableixen entre els objectes (pes, formes, dimensions, volum, textures, colors, olors, gustos…). A més a més, també ajuden a desenvolupar i a augmentar el nivell d’atenció i concentració i així els infants estructuren la ment mitjançant la informació que reben, manipulant i jugant.

Els infants de P3 sempre reben amb molta il·lusió i satisfacció el fet de descobrir diferents materials i els encanta investigar, tan de manera individual com col·lectiva, a la taula d’experimentació.

En som uns grans fans!