Aprenentatge-Servei a les Ribes del Ter

Aprenentatge-Servei a les Ribes del Ter

Aprenentatge-Servei a les Ribes del Ter

  • On 16 de juny de 2021

Aquest any, els Diables de la classe de 4t, hem estat descobrint que el nostre entorn natural és molt més important del que ens semblava al principi.

 

Durant aquest trimestre hem investigat com és l’aigua, de què està feta, quin circuit fa, i sobretot, hem conegut el riu que tenim més a prop nostre, el riu Ter. A poc a poc hem anat entenent perquè l’aigua és un bé tan important en el nostre planeta i hem descobert una mica més la nostra ciutat, Salt.

 

Així doncs, s’acostava el final del nostre Itinerari, i vam decidir que no ens podíem quedar de braços plegats. Ara, coneixem molt bé les Ribes del riu Ter, i ens vam adonar que allà és on més gent va passar aquests dies en què no es pot sortir gaire, i també fa, que s’hi acumulin més deixalles.

 

No entenem, per què els humans, som els que embrutem el medi, i si aprofitéssim per gaudir-ne? En definitiva, vam decidir anar a netejar tant com poguéssim les ribes del nostre riu, i col·laborar una mica en cuidar el nostre planeta.

 

Per això, va ser necessari parlar amb l’Ajuntament. Ens vam coordinar molt bé, ens van deixar tot allò que necessitàvem per poder netejar el riu i ens va venir a visitar i felicitar la regidora de Medi Ambient.

 

Al final de tot, vam observar les ribes del riu Ter com estaven i com havien quedat, hi havia molta diferència! Vam recollir molta brossa, ens va caldre col·laborar entre tots i totes per poder fer una bona neteja, això sí, vam acabar cansats, però molt i molt satisfets.

 

Us deixem un petit vídeo perquè pugueu observar tot el que hem anat treballant i com vam elaborar el nostre producte final.

https://ja.cat/piasaltaprenentatgeservei4t