Les famílies contacontes

Les famílies contacontes

Les famílies contacontes

  • On 29 de gener de 2021
  • Vincle Família-Escola, Gust per llegir

Tot i la situació actual, des de l’escola no hem volgut renunciar a aquesta dinàmica que agrada tant a petits i grans. Amb les mesures adequades, tot és possible!

A partir del segon trimestre, cada família de l’etapa d’infantil, s’emporta “la maleta viatgera dels contes” durant una setmana, a casa. Les famílies gaudeixen amb els seus fills i filles dels llibres rebuts.

Llavors, es proposa a la família a qui li ha tocat la maleta,  que la setmana que se l’emporta, vingui a compartir una història o conte amb tota la classe. Tant pot ser de la maleta viatgera com un que tinguin a casa o que vagin a buscar a la Biblioteca Pública del Municipi (La Massagran o la Iu Bohigas de Salt).

Entre tots i totes potenciem el gust per llegir dels infants, sota el lema:

Ens agrada llegir i ho volem compartir

IMG_1008IMG_1011IMG_1013