Plantem maduixeres

Plantem maduixeres

Plantem maduixeres

  • On 8 de febrer de 2017

Ja tenim les maduixeres plantades! Enguany, hem refet la zona de l’hort dedicada a les maduixeres, que havia quedat malmesa per unes obres. I és que creieu-nos, que si hi ha una cosa que s’agraeix quan ve el bon temps, és sortir a l’hort a buscar i menjar maduixes.

Amb la inestimable ajuda de l’avi Àngel doncs, hem plantat 25 maduixeres, que esperem, ens donin maduixes aquesta primavera. Primer hem remogut una mica la terra, per més endavant fer-hi el forat on hi hem acabat plantant cada maduixera. A més, l’Àngel ens ha explicat la facilitat que tenen les maduixeres per reproduir-se, multiplicant-se a mesura que passi el temps.

En acabat, els hem posat la dosi necessària d’aigua a cadascuna. Ara tocarà anar-les regant sovint, i sobretot, esperar. I és que els nens i nenes de l’escola menjant maduixes de l’hort de la Pia és un clàssic de cada primavera. Esperem que aquest any, també!

 3