Mans que pensen

Mans que pensen

Mans que pensen

  • On 25 de gener de 2017

El nostre pati és un espai d’aprenentatge més de l’escola, on els nens i nenes hi poden trobar els materials necessaris, per gaudir de les descobertes de l’entorn,  tot respectant el ritme individual de cada un/una.

Avui els capgrossos hi han sortit i han descobert, amb il·lusió i curiositat, un munt de caixes apilades, creant l’estructura d’una casa o castell, com ha dit algun d’ells.

La creativitat, l’enginy, la paciència, l’equilibri i la comunicació han aflorat en aquesta activitat, però el que més ha destacat, ha estat la capacitat de cooperar entre ells sense l’ajuda, supervisió ni direcció de l’adult per,  a partir de l’estructura inicial, havent passat per varies fases d’exploració pròpia, han construït un circuit entre tots. Són fantàstics!

 

IMG_3954

 1