Esmorzar diferent

Esmorzar diferent

Esmorzar diferent

  • On 7 d'abril de 2016

Avui, en el taller ‘descobrim’, els nens i nenes de P3 hem anat al nostre hort per saber quines de les hortalisses ja estaven a punt i les podíem estirar i menjar.
Així doncs, hem fet fila, hem arribat a l’hort i hem vist que els nostres enciams ecològics s’havien fet prou grans.

Com que s’acostava l’hora de l’esmorzar hem tingut una idea: estirar els enciams, anar a rentar-nos les mans i netejar-los bé. Els hem tallat, els hem amanit, i els hem posat amb una plata al mig de la taula, per menjar-los tot picant, mentre cadascú esmorzava el que havia portat de casa. A més, ho hem volgut compartir amb la resta de l’escola i hem fet plates d’enciams per tots els cursos. Què més es pot demanar? Esmorzar els enciams que nosaltres mateixos havíem plantat uns mesos abans i que durant el curs hem anat cuidant i regant. A més, avui ens endurem a casa bròquils, cebes tendres i els ous de les nostres gallines!

 1