Galliner
- On 30 de març de 2016
- hort i animals
El taller ‘Descobrim’ té com a pal de paller la visita al galliner de l’Escola Pia. Aquest és sens dubte un dels plats forts de l’escola i que els nostres alumnes entenen així i gaudeixen de manera excepcional. Així doncs, als alumnes que els toca anar al galliner, aquell dia ja saben que els tocarà preparar el berenar a les gallines. El pa sec amb aigua, barrejada amb pinso per a gallines ponedores, n’és el seu plat fort.
El berenar el preparem a l’aula i quan ho tenim tot a punt anem al galliner, on les gallines i conills ja ens esperen amb impaciència. Nosaltres els portem el berenar, i elles ens tenen a punt els ous frescos que han posat aquell mateix dia i que els nostres alumnes tindran la sort d’endur-se a casa. És en el mateix galliner on també treballem el respecte pels animals i el tractar-los de manera adequada. Agafem amb molta cura les gallines i els fem les moixaines que a elles els agraden. Igualment amb els conills porquins, que malgrat inicialment s’amagaven quan ens veien arribar, ja ens van coneixent i cada cop més quan saben que hi anem, ja ens esperen.