Els números de la nostra vida

Els números de la nostra vida

Els números de la nostra vida

  • On 17 de març de 2020

Els números estan a tot arreu, ens envolten i formen part de les nostres vides. Us heu parat mai a pensar quina relació tenim amb els números cadascun de nosaltres? De ben segur que si us preguntéssim ràpidament que ens digueu un número, i no us deixéssim gaire temps per rumiar, pensareu de seguida amb el vostre número preferit, el vostre número de casa o pis, o algun altre número que d’una manera o altra tingui alguna relació directa amb vosaltres.

I això precisament és el que estem descobrint en l’últim itinerari d’aprenentatge a la classe dels Marrecs, a primer de primària. La nostra investigació encara no ha acabat però de moment ja portem una bona quantitat de números importants descoberts. I el més interessant és que la majoria són únics per a cadascú de nosaltres! Alguns els compartim, com l’edat, i d’altres són ben diferents com el dia de naixement. D’altres tenen a veure amb què vestim i d’altres amb on vivim. Fins i tot hi ha números que ens identifiquen!

Convivim en un món on els números ens envolten. Alguns són banals però d’altres són molt importants, com per exemple, el telèfon dels pares, i és important conèixer-los.

En aquest itinerari d’aprenentatge apropem els números als infants per a fer-los conscients de que estan fets de números!