Construint moments

Construint moments

Construint moments

  • On 6 de febrer de 2017
  • construccions

L’ambient de construccions ens ofereix moltes possibilitats. Disposem de diferents materials, que ens permeten experimentar, remenar, tocar i comparar, per acabar construint les torres, castells, edificis, cotxes, trens o qualsevol altra tipus de construcció, sempre amb un toc d’originalitat que les fan ben especials.

Moments únics i irrepetibles que gaudim compartint-ho amb aquells que han triat l’ambient de construccions per a aquella tarda. Amb espontaneïtat, els nens i nenes de l’escola es distribueixen en grups de 2, 3, 4 o els que s’hi escaiguin, engrescats per un projecte de construcció que volen dur a terme.

Iogurts, bobines, fustes, taps de suro, rotllos de paper de wàter, rotllos de paper de cuina, pots de Cola-Cao, caixes,  Lego, lletres de colors, taps de cava, oueres, taps d’ampolla… qualsevol material reciclat ens serveix per nodrir l’ambient de construccions de pensadors creatius.

 

 

 

 

 

 2