• avatar
    "La gran il·lusió del Dabo és poder portar aquí el seu fill, al qual havia deixat de nadó al seu país i ara només e… 22 de maig de 2018 - 8:37

Ens entrenem amb els Marrecs

Ens entrenem amb els Marrecs

  • On 1 d'abril de 2016

Vam anar a veure el local dels Marrecs, allà ens esperaven l’equip de Canalla. Ens van preparar unes activitats com si fóssim autèntics Marrecs, vam poder escalar en un rocòdrom, enfilar-nos al damunt d’una d’elles, vam poder fer d’enxaneta al damunt dels “dosos”, vam fer equilibris,... Va ser impressionant viure una tarda amb els Marrecs.

Moltes gràcies Marrecs!! Ens va encantar!!

 

blog-entrenem-marrecs (27)blog-entrenem-marrecs (7)blog-entrenem-marrecs (12)blog-entrenem-marrecs (24)blog-entrenem-marrecs (6)blog-entrenem-marrecs (17)blog-entrenem-marrecs (13)blog-entrenem-marrecs (18)blog-entrenem-marrecs (1)blog-entrenem-marrecs (9)blog-entrenem-marrecs (14)blog-entrenem-marrecs (3)blog-entrenem-marrecs (22)blog-entrenem-marrecs (28)blog-entrenem-marrecs (26)blog-entrenem-marrecs (25)blog-entrenem-marrecs (21)blog-entrenem-marrecs (5)blog-entrenem-marrecs (29)blog-entrenem-marrecs (4)blog-entrenem-marrecs (16)blog-entrenem-marrecs (11)blog-entrenem-marrecs (8)blog-entrenem-marrecs (10)blog-entrenem-marrecs (19)blog-entrenem-marrecs (20)blog-entrenem-marrecs (2)blog-entrenem-marrecs (23)blog-entrenem-marrecs (15)
 1

0 Comments