Diumenge? Tots els Marrecs a Bescanó!

Diumenge? Tots els Marrecs a Bescanó!

  • On 14 de març de 2016

Diumenge a la tarda vam anar tots els Marrecs a Bescanó a acompanyar l’Abdel a recollir el 1r premi del III Concurs de dibuix dels Marrecs.

Va ser una tarda genial, vam quedar tots a les 15:00 a l’escola per anar a trobar els Marrecs a la fira de l’embotit, un cop allà van passar tantes coses!!! Vam assistir a l’entrega de premis, el cap de colla ens va signar autògrafs a tots, ens van regalar un punt de llibre, els marrecs ens explicaven cada un dels castells que feien (nom, construcció, dificultat,…), vam gaudir dels 6 castells que van aixecar els Marrecs i la colla castellera de Figueres, ens van fer una entrevista per la televisió, ens vam fer fotos amb tots els Marrecs, ens van ensenyar a construir la pinya, vam poder fer d’anxanetes…, en resum: va ser fantàstic!! I encara quan vam tornar a l’escola ens quedaven forces per anar a veure les gallines, un diumenge genial!

Moltes gràcies Marrecs!!!

Aquí us deixem algunes imatges:

 

blog-3-7-diumenge-marrecs-08blog-3-7-diumenge-marrecs-03blog-3-7-diumenge-marrecs-02blog-3-7-diumenge-marrecs-09blog-3-7-diumenge-marrecs-05blog-3-7-diumenge-marrecs-07blog-3-7-diumenge-marrecs-11blog-3-7-diumenge-marrecs-10blog-3-7-diumenge-marrecs-01blog-3-7-diumenge-marrecs-06blog-3-7-diumenge-marrecs-04
 2

0 Comments