• avatar
    Bones notícies que fan possible que els i les joves que acompanyem puguin tenir un futur aquí.… 20 d'octubre de 2021 - 7:50

Al taller d’expressió aprofitem per crear espectacles amb les nostres màscares

Al taller d’expressió aprofitem per crear espectacles amb les nostres màscares

  • On 26 de febrer de 2016

Dos dies a la setmana a la tarda podem gaudir del taller d’expressió. És un espai obert i creatiu on sovint es barregen diferents arts. Sempre entrem ballant a l’aula per escalfar el cos i engegar els motors de l’expressió. I tot seguit ens posem a treballar per exprimir el nostre potencial artístic. Aquesta darrera setmana hem estat treballant en la creació d’un espectacle per grups, on nosaltres mateixos ens hem fet les nostres màscares i hem decidit quins seran els personatges de les diferents històries.

 

 1

0 Comments